armband smalle pols

armband smalle pols

Armband smalle pols

Als je, zoals ik, smalle polsen hebt, is het soms echt een probleem om een mooie armband te vinden die mooi aansluit. Ik weet nog dat ik vroeger (toen internet net in opkomst was) wel eens een armband online besteld heb, die echt veel en veel te groot was. Ben je op zoek naar een armband smalle pols dan hebben wij voor jou een rijtje met onze favorieten in dit blog gezet.

 

Welke modellen zijn te koop voor armband smalle pols?

 

  1. slavenarmband graveren binnenkant
  2. stalen slavenarmband dames
  3. armband met datum geboorte baby
  4. armband infinity met naam
  5. oma armband
  6. initiaal armband
  7. armband draagbaar van 10-99 jaar RVS armband dames

 

Wat is een normale polsomtrek?

Bij vrouwen ligt de polsomtrek gemiddeld tussen de 170-180 mm en voor heren ligt dat wat hoger (dat wisten we natuurlijk al). Gemiddeld voor een herenpols is 190-200 mm.

Hoe strak mag een armband zitten?

Op onze website zetten we overal bij hoe je precies de juiste maat meet. Als jouw armband vrij strak mag zitten, tel dan 1.5 cm op bij de maat die je gemeten hebt. Meten doe je trouwens net onder het polsbot. Voor een armband die normaal zit, tel je 2 cm bij de maat op en voor een extra loszittende armband tel je er 3 cm bij. Maar nogmaals: lees goed hoe het bij het product omschreven staat.

Hoe meet ik mijn polsmaat?

De gemakkelijkste manier om jouw polsmaat te meten is met een touwtje. Knip een stukje van het touw af. Draai dat om je pols en knip het touwtje af. Je meet onder het polsbot. Dus onder de knobbel, daar waar je armband komt te zitten. Dan leg je het touwtje plat op tafel en je meet dat op. Dan tel je daarbij het aantal centimeters op dat bij het product op onze website genoemd wordt.
Volg jij ons al op social media?