armband smalle pols

armband smalle pols

Armband smalle pols

Als je, zoals ik, smalle polsen hebt, is het soms echt een probleem om een mooie armband te vinden die mooi aansluit. Ik weet nog dat ik vroeger (toen internet net in opkomst was) wel eens een armband online besteld heb, die echt veel en veel te groot was. Ben je op zoek naar een slavenarmband voor smalle pols dan hebben wij voor jou een rijtje met onze favorieten in dit blog gezet.

 

Welke modellen zijn te koop voor armband smalle pols?

 

  1. slavenarmband graveren binnenkant
  2. stalen slavenarmband dames
  3. armband met datum geboorte baby
  4. armband infinity met naam
  5. oma armband
  6. initiaal armband
  7. armband draagbaar van 10-99 jaar RVS armband dames

 

Wat is een normale polsomtrek?

Een gemiddelde polsomtrek verwijst naar de omtrek van het polsgewricht, gemeten op het smalste deel van de pols. Deze meting is essentieel bij het kiezen van goed passende armbanden, horloges of andere polssieraden. Het bepalen van je polsomtrek is eenvoudig en helpt je om te voorkomen dat je sieraden te strak of te los zitten. Over het algemeen varieert de gemiddelde polsomtrek bij volwassenen tussen de 15 en 19 centimeter. Bij vrouwen is de omtrek doorgaans iets kleiner dan bij mannen.

Om je polsomtrek te meten, wikkel je een meetlint stevig rond je pols, maar niet te strak, en lees je de waarde af. Als alternatief kun je een stuk touw gebruiken en dit vervolgens op een liniaal leggen om de meting te verkrijgen.

Onthoud dat de polsomtrek van persoon tot persoon kan variëren, dus het is altijd verstandig om je eigen pols nauwkeurig te meten voor een perfect passende en comfortabele sieradenkeuze.

Hoe strak mag een armband zitten?

Op onze website zetten we overal bij hoe je precies de juiste maat meet. Als jouw armband vrij strak mag zitten, tel dan 1.5 cm op bij de maat die je gemeten hebt. Meten doe je trouwens net onder het polsbot. Voor een armband die normaal zit, tel je 2 cm bij de maat op en voor een extra loszittende armband tel je er 3 cm bij. Maar nogmaals: lees goed hoe het bij het product omschreven staat.

Hoe meet ik mijn polsmaat?

De gemakkelijkste manier om jouw polsmaat te meten is met een touwtje. Knip een stukje van het touw af. Draai dat om je pols en knip het touwtje af. Je meet onder het polsbot. Dus onder de knobbel, daar waar je armband komt te zitten. Dan leg je het touwtje plat op tafel en je meet dat op. Dan tel je daarbij het aantal centimeters op dat bij het product op onze website genoemd wordt.
Volg jij ons al op social media?