De allerbeste Black Friday deals van 2022

Beste Black Friday deals van 2022

Overal om je heen hoor je Black Friday. Een event dat overgewaaid is uit de USA. Wij hebben dit jaar ook weer gekozen om mee te doen met Black Friday. Simpelweg omdat er veel vraag van onze klanten naar koopjes is. Wij hebben de allerbeste Black Friday deals van 2022 voor jou op een rijtje gezet.

Beste Black Friday deals van 2022

Deal 1 dat is onze bestseller onder de armbanden. Deze RVS armband verkleurt nooit en kun je dus omhouden tijdens het douchen, zwemmen, in bad of waar dan ook. Deze prachtige armband is leverbaar in 4 verschillende maten (zelfs voor smalle en bredere polsen) en je mag kiezen uit heel veel verschillende lettertypes. Wil je graag vooraf zien hoe jouw staat in een bepaald lettertype? Chat dan met ons dan maken wij gratis een voorbeeld voor je. De chatbutton vind je rechtsonder op onze website.

slavenarmband zilver kusterug

klassieke armband

 

Black Friday deals 2022

Deze deal heb ik net zelf ook besteld. Een half jaar box wasmiddel. Vorige keer heb ik een vergelijkbare box besteld tijdens een kortingsweek. Daar heb ik echt super lang mee gedaan. Daarom staat deze voor mij op plek 2.

Toevallig vorige week de Playstation van zoonlief verkocht. Hij deed er weinig meer mee. Maar als hij deze nog zou hebben gehad, weet ik zeker dat ik hem een groot plezier met dit Fifa 2023-spel had gedaan. Nu echt voor een waanzinnig lage prijs.

 

Super fijne jeans voor mannen en tieners. Deze blij mooi en nu voor de helft van de prijs. Ik heb ook meteen een maat groter besteld. Voor dit geld koop ik nog geen Hema jeans.

 

Op deze aanbieding zit ik ook al zolang op te azen. Wij hebben dus een vakantiehuisje dat we verhuren in Sevenum (check Zomerzoen op Instagram). Daar missen onze gasten zo’n bakje. De 2e is nu voor de halve prijs. Dan heb ik thuis ook weer een fris nieuw bakje op het aanrecht.

 

Heel gaaf vest. Heb er net voor the Mr. ook eentje besteld. Nu voor de helft van de prijs.


 

Deze ketting is echt fantastisch. Verkleurt nooit en je kunt deze dag en nacht omhouden. Dus geen geklungel met een lastige sluiting als je wilt gaan douchen. Heb daar zelf altijd zo’n hekel aan. Ik heb dan vaak een beetje haast en het lukt me dan niet goed om de sluiting van een kettinkje vast te maken en weer open te klikken. Dit is dus ideaal. In 2 kleuren leverbaar met 1, 2, 3 of 4 initialen.

goedkope naamketting kusterug

RVS intialen ketting KusTerug