naamplaat voordeur kusterug

De allerbeste Black Friday deals van 2023

Beste Black Friday deals van 2023

Overal om je heen hoor je Black Friday. Een event dat overgewaaid is uit de USA. Wij hebben dit jaar ook weer gekozen om mee te doen met Black Friday. Simpelweg omdat er veel vraag van onze klanten naar koopjes is. Wij hebben de allerbeste Black Friday deals van 2023 voor jou op een rijtje gezet.

Beste Black Friday deals van 2023

Deal 1 dat is onze bestseller onder de armbanden. Deze RVS armband verkleurt nooit en kun je dus omhouden tijdens het douchen, zwemmen, in bad of waar dan ook. Deze prachtige armband is leverbaar in 4 verschillende maten (zelfs voor smalle en bredere polsen) en je mag kiezen uit heel veel verschillende lettertypes. Wil je graag vooraf zien hoe jouw staat in een bepaald lettertype? Chat dan met ons dan maken wij gratis een voorbeeld voor je. De chatbutton vind je rechtsonder op onze website.

slavenarmband zilver kusterug

klassieke armband

 

Black Friday deals 2023

Deze deal heb ik net zelf ook besteld. Een half jaar box wasmiddel. Vorige keer heb ik een vergelijkbare box besteld tijdens een kortingsweek. Daar heb ik echt super lang mee gedaan. Daarom staat deze voor mij op plek 2.

 

Toevallig vorige week de Playstation van zoonlief verkocht. Nu heeft hij lange tijd gespaard voor het nieuwste model. Deze aanbieding vond ik voor je. Bestel nu voordat deze dadelijk uitverkocht is met sinterklaas en kerst.


Super fijne jeans voor mannen en tieners. Deze blij mooi en nu voor de helft van de prijs. Ik heb ook meteen een maat groter besteld. Voor dit geld koop ik nog geen Hema jeans.

Deze Duplo-aanbieding vond ik ook online. Altijd een mooi cadeau dat jarenlang een succes is.

 


Deze ketting is echt fantastisch. Verkleurt nooit en je kunt deze dag en nacht omhouden. Dus geen geklungel met een lastige sluiting als je wilt gaan douchen. Heb daar zelf altijd zo’n hekel aan. Ik heb dan vaak een beetje haast en het lukt me dan niet goed om de sluiting van een kettinkje vast te maken en weer open te klikken. Dit is dus ideaal. In 2 kleuren leverbaar met 1, 2, 3 of 4 initialen.

goedkope naamketting kusterug

RVS intialen ketting KusTerug