de allerleukste kraamcadeaus

De allerleukste kraamcadeautjes | 5x

De allerleukste kraamcadeautjes

Zo leuk is het altijd om op kraambezoek te gaan en dat kleine mensje dat net op deze wereld is te gaan bewonderen. Die kleine vingertjes en teentjes. Die geur en die geluidjes die zo’n kleintje kan maken. Ik kan er nooit genoeg van krijgen. Maar wij zijn nu de allerleukste kraamcadeautjes om te geven? Ik vind het wel altijd erg leuk om iets te geven dat:

  • persoonlijk is of een bijzondere betekenis heeft
  • gepersonaliseerd is
  • wat leuk is voor het hele gezin (dus ook voor broertjes en zusjes)

 

tip 1 van de allerleukste kraamcadeautjes

De eerste tip is een super schattige tip dat bijna iedereen gekregen heeft toen je net geboren was. Het is ook echt iets om te bewaren in de herinneringskist. Persoonlijk vind ik een zilveren babyarmbandje het allermooiste voor een babietje maar deze zijn er ook in goud verguld. Super bijzonder om de naam op het armbandje te laten graveren en de geboortedatum op de achterkant. Je kunt uit 7 zeer verschillende lettertypes kiezen. Van strak tot zwierig. Als je het armbandje vandaag bestelt, wordt het morgen verzonden als brievenbuspakje.

 

de allerleukste kraamcadeautjes

klik in de foto voor de link

tip 2 een kraamcadeautje voor op de kinderkamer

Dit is toch te schattig voor woorden. Dit zijn lampjes gemaakt van eikenhout met golfkarton waar de naam van het kindje op staat. Wij verkopen deze in neutrale kleuren zodat het altijd past op de kinderkamer. Er zijn 6 verschillende modellen:

  • hertje
  • varkentje
  • wolkje
  • eekhoorn
  • egel
  • slak

de allerleukste kraamcadeaus

klik in de foto voor de link

 

 

tip 3 opbergmand met naam

Super mooi is deze opbergmand met de naam erop. Er zijn een aantal verschillende modellen en kleuren voor de pompons zowel in roze als blauw. De mand is heel handig voor bv. speelgoed, pyamaatjes, sokjes of luiers. Binnen 5 werkdagen verzonden en wij kunnen de mand eventueel rechtstreeks naar de ouders van het babietje sturen met een bericht van jou erbij. Handig voor bedrijven.

uniek kraamcadeau

klik in de foto voor de link

 

tip 4 klok met naam

Nog zo’n leukerd. Deze klok past in elke kinderkamer of deze nu in naturel tinten, Ibiza of bohostijl of in pasteltinten is ingericht. Deze klok met naam is te koop in 2 kleuren en wordt binnen 5 werkdagen na bestelling verzonden.

kraamcadeau met naam

klik op de foto voor de bestellink

 

tip 5 naambord voor het hele gezin

Een nieuw naambord voor het hele gezin is een cadeautje waar alle gezinsleden blij van zullen worden. Hoe leuk is het om de naam van het nieuwe kindje ook aan je voordeur te laten zien. Vaak bestellen opa’s of oma’s dit naambord voor het hele gezin omdat ze zo trots zijn op hun nieuwe kleinkind. De verse papa en mama vinden het een fan-tas-tisch cadeau.

 

naamcadeau voor het hele gezin

klik op de foto voor de link.