Eerste vaderdag cadeau

Eerste vaderdag cadeau | 10 cadeautips voor vaderdag

Eerste vaderdag cadeau

Jouw vriend, man of zoon krijgt binnenkort zijn eerste vaderdag cadeau. Maar wat is nu leuk en origineel voor hem om te krijgen en wat is leuk voor jou om te geven? Zo’n eerste vaderdag in je leven is echt megaspeciaal. Die komt namelijk nooit meer terug. Ik weet nog erg goed hoe dat bij ons was in het allereerste jaar toen onze dochter geboren werd. De eerste moederdag was speciaal maar de eerste vaderdag zeker ook. Het is toch een mijlpaal in het eerste levensjaar van jouw kleine kindje. In dit blog lees je alles over een origineel vaderdag cadeau. Onze bestsellers voor het eerste vaderdag cadeau

Dat zijn eigenlijk deze 3 vaderdag sieraden:

  1. luxe armband heren 

Luxe armband heren

2. papa armband met naam

 

 

mannenarmband gepersonaliseerd kusterug

 

eerste vaderdag cadeau kusterug

Voor papa’s of opa’s die lekker willen ruiken

 

Vaderdag cadeautje opa

Natuurlijk is een vaderdag cadeau voor opa ook super belangrijk en bijzonder. De top 3 van stoere armbanden heren die je hierboven vindt, kunnen natuurlijk ook aan opa gegeven worden met vaderdag. Maar speciaal voor opa’s hebben wij een bijzonder cadeautje. Deze borrelplank met naam bedrukken is al jarenlang de hit als het gaat om vaderdag cadeautje opa.

 

Vaderdag cadeau opa

 

vaderdag cadeau opa

Wanneer is het vaderdag in 2023?

In 2023 is het vaderdag op 18 juni en 2024 op 16 juni. Je ziet het al. Vaderdag wordt eigenlijk altijd op de 3e zondag van de maand juni gevierd.

 

Ik zoek een gepersonaliseerd vaderdagcadeau

Heel erg gaaf voor vaderdag zijn ook onze collectie naamborden. Een naambord is eigenlijk niet specifiek een cadeau voor een vader maar voor het hele gezin. Als het naambord eenmaal hangt, denk je elke keer als je het ziet hangen aan het eerste vaderdag cadeau in je leven. Die mijlpaal moet je echt uitgebreid vieren.

 

Hierbij onze top 3.

  1. zwart naambord aan de voordeur

zwart naambordje aan de voordeur

2. naambord in zwart

naambord in zwart

3. naambordje voordeur online bestellen

naambordje voordeur online bestellen

 

Vaderdag knutselen

Ben je op zoek naar leuk knutseltips voor vaderdag? Op deze Pintestpagina vind je de allerleukste ideetips om zelf iets te knutselen voor vaderdag.

 

Vaderdag gedicht

Zoek je nog een mooi vaderdag gedicht? Lisa heeft hele mooie vaderdaggedichten waar ik met mijn kinderen vaak inspiratie vandaan heb gehaald.