hoe kan ik online een naambordje bestellen

hoe kan ik online een naambord bestellen | KusTerug

Hoe kan ik online een naambord bestellen

Stel dat je op zoek bent naar een nieuw naambordje of huisnummer voor aan de voordeur en je stelt jezelf de vraag: “hoe kan ik online een naambord bestellen?” Vroeger ging je dan naar een winkel die gespecialiseerd was in naamborden of naar iemand die ook hakken kon vervangen. Toen ik 15 jaar geleden met de verkoop van naamborden begon, had ik afspraken met 125 winkels die mijn collectie verkochten. Bijna allemaal waren dat hakkenbarren. Ze kregen dan van mij een groot bord om voor hun winkelpand te zetten en de naambordenverkoop kon beginnen. In deze tijd gaat dat heel anders maar ook veel gemakkelijker. Online bestellen van een naambord is nog nooit zo gemakkelijk geweest.

hoe kan ik online een naambordje bestellen

Naambordje online bestellen

Op onze website www.kusterug.nl bieden wij de allergrootste collectie naamborden aan in allerlei soorten en maten. Denk aan natuursteen, handgeschreven naamborden, RVS naamborden. Voor mijn andere bedrijf reis ik heel veel rond in Europa en ik kijk in elk land altijd naar de naambordentrends. Zo vind je hele mooie exemplaren in Italië en Spanje. Ik neem alles in me op, houd altijd een heel dagboek bij van mooie modellen en deze ga ik dan omzetten naar een collectie voor onze website om te verkopen in Nederland en in België.

Hoe kan ik online een naambord bestellen

Gratis bezorgen van alle naamborden in Nederland en in België

Je leest het goed. Elk naambord bezorgen wij GRATIS in Nederland en België. Wij willen ons onderscheiden in de markt en bieden daarom deze service aan. Wij berekenen dus geen verzendkosten maar ook geen händlingskosten per order. Wel zo fijn voor jou als klant toch.

 

Klantenservice als je vragen over een naambord hebt

Het snelst bereik je ons door een what’s app te sturen via onze website www.kusterug.nl. Rechtsonder vind je de chatbutton. Onze what’s app wordt elke dag een aantal keer beantwoord. Ook ‘s avonds en in het weekend. Wil je liever een email sturen? Geen probleem. Ook onze email wordt elke dag beantwoord. Ons adres is info@kusterug.nl. Onze klantenservice bestaat uit een team van toppers en zij helpen jou graag om de beste keuze te maken.

Hoe kan ik online een naambord bestellen

Een uniek gepersonaliseerd naambord bestellen

Wij maken van elk naambord een proefdruk vooraf. Onze ontwerper gaat aan de slag met jouw eigen tekst die je opgeeft tijdens het bestelproces. Daarbij kijkt de ontwerper ook of jouw ontwerp technisch haalbaar is. Heel soms, in 1% van de gevallen lukt de tekst niet en dan nemen we contact met je op om te overleggen wat een andere optie zou kunnen zijn. Als de ontwerper, jouw ontwerp klaar heeft, sturen we jou dat per email toe. Als je het ontwerp meteen goed vindt, dan stuur je ons een accoord terug per email. Wil je toch liever iets veranderen dan mail je ons jouw wensen terug en maakt de ontwerper in hetzelfde lettertype een nieuw ontwerp. Net zolang totdat je tevreden bent. Ook deze service is GRATIS.

 

nieuw naambord

Levertijd van een gepersonaliseerd naambord

In de meeste gevallen wordt het naambord zsm verzonden nadat jij jouw ontwerp definitief goedgekeurd hebt. Meestal is dat binnen 5 werkdagen. Alleen in zeer drukke tijden (dat kan het hele jaar door zijn) en rondom onze piekperiodes als moederdag, vaderdag, sinterklaas en kerst hebben we echt de 15 werkdagen nodig om jouw naambord te produceren en te versturen.

 

Wil je toch liever naar een fysiek verkooppunt? Houd er wel rekening mee dat de meeste verkoopppunten niet de meest actuele en trendy collectie hebben. Je vindt hier de lijst.