Leuke kerstcadeautjes voor een man

Leuke kerstcadeautjes voor een man | top 10

Leuke kerstcadeautjes voor een man

Elk jaar dezelfde struggle in de decembermaand. Wat zijn nu leuke kerstcadeautjes voor een man? Wij hebben een Top 10 voor jou samengesteld van de allerleukste cadeautjes die ook nog eens heel erg mooi zijn onder de kerstboom.

 

Allerbeste tip: leuke kerstcadeautjes voor een man

Dit cadeautje gaf ik mijn man afgelopen weekend. Hij vindt Colonisten super leuk maar niet met zijn 2-en. Dus we Colonisten nooit samen. Totdat ik dit spel zag. Het is gemaakt om met zijn 2-en te spelen.

Wij zijn fan. Elke avond een potje Catannen na het eten.

kerstcadeau kusterug

Bestel hier Colonisten voor 2 personen

 

Tip 1: van de allerleuke kerstcadeautjes voor een man

Dit cadeau vind elke man echt super tof. Of hij nu jong of al wat ouder is. Een borrelplank kan gewoon bij elke gelegenheid gegeven worden. En deze plank kan natuurlijk op veel moment op tafel gezet worden. Een aantal voorbeelden:

  • met lekkere hapjes bij de TV
  • met een kopje koffie en een lekker broodje ‘s morgens bij het ontbijt
  • als plateau om een leuk kerstboompje of kandelaar op te zetten

Dit gepersonaliseerde cadeau valt echt bij iedereen in de smaak. De tekst op de plank bepaal je helemaal zelf. Deze kun je opgeven tijdens het bestellen.

Bestel hier een borrelplank met jouw eigen tekst.

 

Leuke kerstcadeautjes voor een man

 

Tip 2: een armband met jouw eigen tekst erop

Een armband is ook altijd een succes. Niet alleen voor tieners maar ook voor papa’s en zelfs voor stoere opa’s is dit een geweldig gepersonaliseerd cadeau. Je kunt op allebei de vlakken jouw tekst opgeven. De armband is leverbaar in zwart en bruin. Je bestelt deze gemakkelijk online en vandaag bestellen = morgen versturen met brievenbuspost.

 

Deze gepersonaliseerde armband kun je via deze link bestellen.

 

Leuke kerstcadeautjes voor een man Leuke kerstcadeautjes voor een man

heren armband met tekst

Of deze heren armband met sterrenbeeld online bestellen

Tip 3: perfect kerstcadeautje voor hem

Dit cadeau gaf ik mijn eigen man vorig jaar met kerst. Super chill als we samen in bed TV kijken. Ik op onze TV in de slaapkamer. Hij op zijn telefoon. En hij fietst graag naar zijn werk en dan heeft hij deze ook op. Hij vindt die kleine oortjes niet handig. Hij fietst nogal hard en dan waaien die soms uit zijn oren;-)

 

Tip 4: van een grappige gever

Dit is altijd een succes en tovert direct een vette glimlach op zijn gezicht.

 

 

Tip 5: kerstcadeau voor de sportieve man

Padelen (schrijf je dat zo?) is het nieuwe sporten. Heb jij een man die van tennis houdt? Dan vindt hij padelen ook echt geweldig. Op steeds meer plekken in Nederland kun je deze relatief nieuwe sport beoefenen.

 

Tip 6: voor de alcoholliefhebber

Dit is echt superleuk en deed ik vorig jaar zelf cadeau aan onze mannelijke ZZP’ers die er altijd voor zorgen dat onze website up-to-date is. Ze kunnen hun eigen biertje brouwen en dat smaakt echt overheerlijk, vertelden ze mij nadat ze het cadeautje gekregen hadden. Ik hoorde dat ze een middag samen aan de slag zijn gegaan. Lachen-gieren-brullen natuurlijk.

Tip 7: een altijd-goed-cadeau

Dit kan bijna elke man gebruiken want vaak lopen ze echt veel te lang met een portemonnee met gaten rond.

Tip 8: voor de foute man;-)

Klein grapje mag natuurlijk wel in deze tijd van het jaar waarin het koud, nat en donker is. Deze foute trui voor een foute man.

Tip 9: voor de man die houdt van de BBQ

Mijn man houdt enorm van onze nieuwe BBQ die we kochten afgelopen zomer. Deze schort heeft hij gekregen op zijn verjaardag van zijn zwagers. Hij draagt deze echt altijd omdat onze nieuwe BBQ nogal heet wordt. Nadat er een keer een gaatje in zijn nieuwe hoody zat, is dit een stuk veiliger.

Tip 10: een leesboek

Dit topboek vond mijn eigen man geweldig. Hij is fan van Johan en van het programma. Hij heeft er echt van genoten. Maar een ander leesboek kan natuurlijk ook.