moederdag cadeau

Moederdag cadeau

Moederdag cadeau | mama cadeau

Ben jij op zoek naar een super mooi moederdag cadeau dan ben je bij ons aan het juiste adres. Sieradenwebwinkel KusTerug bedenkt elk jaar de meest bijzondere cadeaus voor de allermooiste dag van het jaar. Dit zijn de mooiste en meest persoonlijke cadeaus om te geven. Je kunt denken aan een naam ketting of een slavenarmband. Op alle sieraden kun je een lieve persoonlijke tekst laten graveren.

moederdag cadeau

Mama cadeau 2023

Er is maar 1 dag van het jaar dat jij kunt laten zien hoeveel je van je moeder houdt. Is jouw moeder ook de allerbelangrijkste persoon in jouw leven? Laat dat dan blijken tijdens deze bijzondere dag. Was jouw moeder er altijd voor je als er iets in je leven gebeurde? Of op de momenten dat je advies of wijze raad nodig had? Maar ook op de momenten dat je iets belangrijks te vieren hebt. Of het gewoon even moeilijk hebt. Je moeder luistert naar je, geeft je een knuffel en daarna kun jij de wereld weer aan. Daarom mag je op deze dag van het jaar jouw moeder in het zonnetje zetten.

Moederdag cadeautje DIY

Super leuk is het natuurlijk om samen met jouw kindje een mooi cadeau te knutselen. Of een mooie tekening met lieve tekst te maken. Bij dit cadeau kun je dan ook nog een mooi sieraad toevoegen. Een leuke tip is deze mooie armband voor oma waarbij je tot wel 9 namen aan de armband kunt laten graveren. Voor elk kleinkind een andere bedel, samen met een geboortesteen van de maand waarin het kleinkind geboren is. Deze armband is ook heel geschikt voor een namen armband voor een brede pols.

Moederdag cadeau voor een dierbaar persoon

Wil jij iemand een speciaal cadeau geven met moederdag maar is het niet je moeder? Ook voor lieve vriendinnen, knappe zussen, bonusmama’s, bonusoma’s, tantes heeft KusTerug een hele mooie knappe collectie sieraden ontworpen. We zetten er een aantal op een rijtje voor jou:

Levertijd van een moederdag cadeau

Al onze sieraden worden morgen verzonden (behalve de vingerafdruk sieraden). Dus als je vandaag je bestelling doorgeeft dan wordt deze uiterlijk binnen 24 uur verzonden. Wist je dat wij alles gratis verzenden naar Nederland EN naar België. Ook gewoon gratis.

Online moederdag cadeaus bestellen bij KusTerug

Bestellen gaat bij ons echt super eenvoudig. Je vult alles in op onze website, kiest de wijze waarop je wilt betalen. Daarna gaan onze 18 graveurs voor jou aan de slag. Zodra jouw sieraad klaar is, verpakken wij het als cadeautje. Zo hoef je thuis niet meer aan de slag met inpakpapier. De verzending gaat met PostNL en wij versturen je cadeau als een brievenbuspakje. Op deze manier hoef je niet op de koerier te wachten. Wij begrijpen als geen ander dat je pas je moederdag cadeau wilt betalen als je het hebt ontvangen. Logisch!

Daarvoor hebben wij nu een mooie oplossing. Als je kiest voor Klarna Achteraf hoef je pas op de 30e dag na je bestelling te betalen. Zo maken we online winkelen bij KusTerug wel heel erg fijn. De kosten voor Klarna Achteraf zijn voor onze rekening.