Naambordje voordeur

Naambordje voordeur bestellen bij kusterug.nl

Naambordje voordeur bestellen wij kusterug.nl

KusTerug startte met de verkoop van naamborden in oktober 2003. Het begon heel klein met 1 naambord dat we zelf voor ons eigen huis lieten maken. Toen ik, eigenaar van Kusterug, ontslagen werd omdat ik zwanger was van onze oudste dochter, besloot ik een website te bouwen samen met mijn broer en daarop naamborden te gaan verkopen. We hebben op het moment dat we dit blog schrijven dus bijna 20 jaar ervaring in de verkoop van naamborden. Bij KusTerug kun je terecht voor Naamborden met afbeelding huisnummers en naambordjes voordeur. Wil je alles lezen over de historie van KusTerug? 

 

De meestgestelde vragen over naambordjes voordeur bestellen bij kusterug.nl

 

Wat is de levertijd van een naambordjes huis?

Dat is een beetje lastig vooraf te zeggen en dat heeft te maken met het feit dat je bij ons jouw ontwerp wel 15 keer mag laten wijzigen (mits je hetzelfde lettertype kiest). Je kunt je voorstellen dat als je 1 keer een ontwerp aanvraagt en dat meteen goedkeurt, het veel sneller gaat als dat je 15 keer een nieuw ontwerp nodig hebt. Daarom geven wij een levertijd op na ontvangst van jouw goedkeuring op het ontwerp. Zodra jouw ontwerp is goedgekeurd, gaat het meestal heel snel bij de productie.

 

Hoe kan ik contact opnemen als ik een vraag heb over een naambordje voordeur?

Contact opnemen met KusTerug kan op verschillende manieren. Hieronder hebben we ze voor je op een rijtje gezet:

  1. op onze website vind je een chatfunctie. Als je op jouw mobiele telefoon bekijkt dan zie je de chatfunctie onderaan. Kijk je via een laptop of vaste computer dan vind je de button om te chatten rechtsonder.
  2. via what’s app op nummer +31 42 98 62 89
  3. via een PB op Instagram. Je vindt ons onder Kusterug_naamcadeaus
  4. via de mail: info@kusterug.nl

 

Alle berichten die via bovenstaande kanalen binnenkomen, beantwoorden wij dagelijks op werkdagen maar in drukke tijden ook ‘s avonds en in het weekend. Drukke tijden zijn voor ons de weken voor moederdag en vaderdag en de maanden november en december met sinterklaas en kerst.

Heb je een dringende vraag dan is een appje sturen naar het nummer wat bij 2 genoemd staat, het gemakkelijkste en dan krijg je het snelste antwoord.

 

Hoe kan ik betalen als ik een naambordje voordeur wil bestellen?

Bij ons zijn heel veel betaalopties mogelijk. Je kunt kiezen uit Ideal, creditcard of Klarna Achteraf. Kies je voor Klarna achteraf dan hoef je pas op de 30e dag te betalen. Natuurlijk bieden wij ook volop Belgische betaalopties aan.

 

Zijn de naamborden duurzaam?

Jazeker, voor onze naamborden in handschrift hebben wij heel mooi dik materiaal uitgekozen dat een prachtig mooie uitstraling aan jouw voordeur heeft.

 

Waar worden de naambordjes geproduceerd

Voor de productie hebben wij een aantal leveranciers die onze naamborden produceren. Elk jaar ontwerpen wij 2 keer een eigen collectie. Wat ik trouwens erg leuk vind om te doen. Nadat er proefmodellen gemaakt zijn, wordt de collectie online gezet en dan kunnen deze besteld worden.

 

Unieke naambordjes voordeur

Naast ons grote, zelfontworpen assortiment met naambordjes voor bij de voordeur verkoopt KusTerug nog veel meer gepersonaliseerde cadeaus. Zoals armbanden of kettinkjes met eigen gravure of borrelplanken met naam. Helemaal nieuw in het assortiment zijn de kraamcadeaus en cadeaus voor een kinderkamer met een naam erop.