Najaarstrends sieraden 2023 kusterug

najaarstrends sieraden 2023: dé musthaves

Najaarstrends sieraden 2023: dé musthaves

Na een periode van koude en regenachtige zomerdagen, gaan we langzaamaan aftellen naar sinterklaas en kerst. De herfst is aangebroken! De hagen kleuren van groen naar mooi donkerbruin en de bossen zien er in deze tijd van het jaar altijd zo prachtig uit. De herfst is voor mij wel het meest favoriete jaargetijde. Ik wandel en fiets heel graag in de natuur. Heb je al begonnen met het opruimen en organiseren van je kledingkast? Voor velen brengen deze winterkriebels een vernieuwing van het interieur en garderobe met zich mee, een frisse start. En net zoals in de modewereld, is ook de sieradenindustrie bezig met veranderingen. Een nieuw seizoen betekent nieuwe trends en onmisbare sieraden! Wat zijn nu dé musthaves voor de najaarstrends sieraden 2023?

 

Slavenarmband met naam erop

Na de sombere dagen is het nu tijd voor wat kleur en opgewektheid. En bij KusTerug ben je aan het juiste adres. Onze slavenarmbanden collectie (mooi woord voor een spelletje) is wederom uitgebreid. En wat ons nog meer gelukkig maakt? De nieuwe collectie stainless steel sieraden. Armbanden en kettinkjes gemaakt van RVS. Het allergrootste voordeel: ze verkleuren nooit. Wat zou jij kiezen als je iets zou mogen uitzoeken op onze website?

Nieuwe trends zijn sieraden met bedels

Deze herfst en winter mag je sieraden met bedels absoluut niet missen. Laat jezelf betoveren door de zussen kettingen collectie en ervaar het ultieme lentegevoel met een ketting vol schitterende bedels. Ook zijn de initiaal sieraden weer helemaal in de mode. Geef jezelf een uniek sieraad met je eigen voorletter, of nog leuker, met de initialen van een geliefde. Of je het nu als ketting of armband draagt, het ziet er absoluut fantastisch uit!

Een heel persoonlijk cadeau

Heb je ooit gedacht aan een nog specialer sieraad? Wat zou je denken van een ketting of armband met een vingerafdruk? Er is een prachtige collectie vingerafdruk sieraden speciaal voor jou, waarmee je op een unieke manier een geliefde kunt herdenken.

Combineer de nieuwste trends van 2023

Het is al fantastisch om deze trends op zichzelf te dragen, maar het wordt natuurlijk nog leuker wanneer je ze combineert. Experimenteer met verschillende kettingen en maak lagen, of stel setjes samen, zoals een infinity armband met andere sieraden. Een bijzondere en persoonlijke combinatie van de eerdergenoemde trends is het dragen van geboortesteen sieraden. Deze vrolijke bedels vertegenwoordigen de 12 geboortemaanden van het jaar. Het is geweldig om bijvoorbeeld de geboortesteentjes van je kinderen aan een sieraad te dragen. Een andere trendy aanpak is het combineren van zilveren sieraden met onze goud vergulde of rosé goud vergulde sieraden. Mix en match tot je jouw eigen unieke set samenstelt!
Wil jij ons volgen op Instagram: kusterug_naamcadeaus Instagram | elke dag persoonlijke stories