Netflixseries voor vrouwen

Netflixtips van vrouwen voor vrouwen

Vind jij het ook zo lekker om je telefoon uit te zetten, je op de bank met een deken en lekker glaasje wijn te installeren en dan een heerlijke Netflixserie te bekijken?

Dat is voor ons nu echt me-time. Kinderen in bed en de drukke dag afsluiten met 2 afleveringen. Maar soms vind ik het ook heerlijk om met manlief een serie te kijken. Kaasje, wijntje, je kent het wel en tegen elkaar aan lekker relaxen.

Wij hebben de leukste series voor je op een rijtje gezet.

#Tip 1: Mr Selfridge

De hoofdrolspeler opent in 1909 een prachtige winkel in Engeland en probeert werken en zijn gezin te combineren. Maar gaat dat lukken?

#Tip 2: Grand Hotel

Zijn zus verdwijnt op mysterieuze wijze en de hoofdrolspeler wil niets liever dan deze verdwijning oplossen. Hij gaat aan het werk in een hotel om de zaak op te lossen. Gaat hij daarin slagen?

#Tip 3: The good wife

Zij werkt als advocaat en haar man wordt vermoord. Haar eerste zaak is een nieuw proces tegen de moordenaar van haar man.

#Tip 4: The bridge (wel de Scandinavische versie nemen)

Saga en haar partner moeten een moord oplossen. Er is een lijk gevonden op de brug tussen Zweden en Denemarken. Het gaat niet om 1 moord maar nog veel meer. Spanning tot op het allerlaatste moment.

#Tip 5: Lucifer (om de knappe hoofdrolspeler)

Als een oude kennis een vreselijk lot overkomt, gaat de knappe Lucifer de daders wraken en sluit hij onverwachte verbanden met de daders.

#Tip 6: The Sinner

Prachtige rol van Jessica Biel. Tijdens een gezellige middag op het strand met haar gezin, steekt de hoofdrolspeelster in blinde woede haar buurman op het strand dood. Waarom kwam zij tot deze daad?

#Tip 7: The Crown

Nostalgie over het Engelse koningshuis. De jonge prinses Elizabeth wordt verliefd op Philip. Prins Philip wel te verstaan.

#Tip 8: Velvet

Deze serie speelt zich af in Spanje in de jaren vijftig. Een mooie vrouw werkt als naaister voor een warenhuis en wordt verliefd op de knappe erfgenaam van de familie.

#Tip 9: Homeland (voor wie wat meer van actie houdt)

Ik houd van deze serie. Zeer binnenkort het allerlaatste seizoen. Een ex-veteraan met de naam Brody keert terug naar de bewoonde wereld als oorlogsheld. Een wereld waarin zijn gezin weer nummer 1 staat. Hij valt als een blok voor Carrie maar zij werkt voor de CIA.

#Tip 10: Johan Falk (Schandinavisch en perfect voor jou en je hubby)

Mijn man kijkt het liefst naar actieseries. Ik vind thrillers geweldig. Johan Falk zit er tussenin. We hebben er allebei van genoten. Johan wordt ingezet voor een speurtocht naar een bende overvallers. Maar hij is niet helemaal goed voorbereid.

 

Veel kijkplezier en laat ons weten wat jij de beste keuze vindt.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *