originele moederdagcadeaus

5x originele moederdagcadeaus met een speciale boodschap

Originele moederdagcadeaus

Jouw mama is natuurlijk de allerliefste van de hele wereld. Niemand is zo speciaal als zij. Daarom wil je haar op deze dag extra bedanken voor alles wat ze voor jou doet. Een cadeau vol liefde met een speciale boodschap. Een cadeau recht uit jouw hart. Originele moederdagcadeaus zijn de allerbeste. Jouw moeder zal elke dag aan jou denken. Moederdag wordt dit jaar écht een feestje. Dit jaar is het moederdag op zondag 8 mei.

 

De beste tips voor originele moederdagcadeaus

Een gepersonaliseerd cadeau is altijd een goed idee voor moederdag. Mooier dan een cadeau met eigen tekst bestaat niet omdat zo’n speciale tekst een cadeau nog unieker maakt. Soms is het leuk om zo’n naamcadeau met een aantal mensen te kopen bv. voor oma. Check hieronder onze moederdagbestsellers.

 

Tip 1: onze all time bestseller voor moederdag

Deze tijdloze armband, leverbaar in 3 kleuren, is onze all time bestseller met moederdag. Deze armband blijft altijd mooi, verkleurt niet (ook de gouden of rosé-variant) niet. Je kunt kiezen uit 7 verschillende lettertype en er kunnen 22 tekens aan de buitenkant gegraveerd worden maar ook 22 aan de binnenkant. Als je de armband vandaag bestelt, dan versturen we deze morgen.

Wij leveren alles op onze website GRATIS in Nederland maar ook in België.

 

originele moederdagcadeaus

klik in de foto voor de link naar de website

 

Tip 2: armband met extra veel plaats voor tekst

Deze armband is ideaal als je bijvoorbeeld alle kleinkinderen van oma op de armband wilt zetten. Je hebt aan de voorkant 2 regels om tekst te plaatsen. Elke regel kan 22 tekens bevatten. Dus totaal 44 tekens aan de voorkant maar ook 44 tekens aan de binnenkant. Net zoals bij tip 1 kun je hier ook uit 7 verschillende lettertypes kiezen.

Als je de armband vandaag bestelt, dan wordt deze de volgende dag verzonden.

Verzending naar een adres in Nederland maar ook in België is GRATIS.

originele moederdagcadeaus

klik in de foto voor de link naar de website

 

Wanneer is het moederdag?

In het jaar 2022 is het moederdag op zondag 8 mei. Dat is iets eerder dan afgelopen jaren. Houd rekening met het feit dat PostNL maar ook alle koeriers zoals DHL, DPD, UPS het extra druk gaan krijgen vanaf 24 april. Jouw pakketje kan dan wat later bezorgd worden. Dat geldt ook voor een brievenbuspakketje.

 

Tip 3: een borrelplank met tekst

Dit is echt zo’n topper elk jaar weer met moederdag. Een borrelplank komt echt altijd van pas. Wij gaven mijn moeder een borrelplank en zij gebruikt deze voor:

 • haar boterham en kopje koffie ‘s morgens en ‘s middags
 • als borrelplank bij een wijntje of biertje als er bezoek komt
 • als hapjesplank als wij op zondag allemaal aanschuiven bij haar

Al met al een topcadeau. Vorig jaar heb ik er mijn schoonmoeder ook eentje gegeven met alle namen van de kleinkinderen erop en ook zij is er erg blij mee. Bestel je deze borrelplank dan wordt deze op de 5e werkdag na bestelling, verzonden. Wij versturen gratis naar een adres in Nederland of België.

 

originele moederdagcadeaus

klik op de foto voor de link

 

Tip 4 voor een origineel moederdagcadeau

Elke moeder wordt heel erg blij van een nieuw naambord aan de voordeur. Vaak is er een naambord gekomen net na de verhuizing. Wellicht staan bij jou de namen van jouw kinderen nog niet eens op het naambord. Dan is een naambord met alle leden van jouw familie wel heel erg bijzonder. Als je mama graag wilt verrassen op moederdag met een nieuw naambord? Houd er dan rekening mee dat dit iets langer duurt dan het graveren van een sieraad. Dat komt omdat je bij, totdat je helemaal tevreden bent, proefdrukken kunt laten maken. Uit ervaring weten wij dat het erg druk zal zijn rondom moederdag. Dus bestel op tijd. Het naambord kan maar vast in huis zijn toch?

Ook dit cadeau bezorgen wij GRATIS in Nederland en in België.

Onze collectie naamborden bestaat uit 78 verschillende zelfontworpen modellen.

uniek moederdagcadeau

klik op de foto voor de link

 

Tip 5: mamaketting met namen

Dit is ook een échte moederdagbestseller. Een mamaketting wordt altijd met erg veel trots gedragen. Dit jaar voor het eerst in zilver maar ook in goud verguld te bestellen. Deze ketting is in verschillende modellen leverbaar:

 • mama met 1 kind
 • mama met 2 kinderen
 • mama met 3 kinderen
 • mama met 4 kinderen
 • papa + mama en 1 kind
 • papa + mama en 2 kinderen
 • papa + mama en 3 kinderen
 • papa + mama en 4 kinderen

Er is ook een versie die je kunt laten graveren met de namen van je 2 kinderen. Dat is deze ketting met:

 • papa + mama en 2 kindjes (andere modellen zijn niet graveerbaar)

familie sieraad van zilver

klik op de foto voor de link

familie sieraad in zilver

klik op de foto voor de link

ketting met familie eraan in goud

klik op de foto voor de link

 

Wil je graag zelf een origineel moederdagcadeau maken?

Dat is natuurlijk altijd heel erg leuk. Je kunt ook zelf een cadeautje maken en een uniek sieraad erbij geven.

Leuke DIY-tips vind je hier.