namen armband voor een brede pols

namen armband voor een brede pols | 5x de allermooiste

Pols armband

In de drukste periodes van het jaar, moederdag, sinterklaas en kerst, krijgen wij dagelijks de vraag: “wat is nu een mooie pols armband brede pols?” Elke keer sturen wij via de mail of what’s app linkjes naar de artikelen op onze website. Totdat we vandaag bedachten dat we de 5 allermooiste beauties ook in een blog kunnen zetten. Dan is het in 1 oogopslag duidelijk wat de keuze is als je een sieraad wilt kopen voor een pols die net iets breder is.

Alle armbanden zijn leverbaar in 3 kleuren: zilver, goud verguld en rosé goud verguld.

 

✅  Gratis verzending in NL & BE

✅  Betaling Klarna Achteraf (gratis) of Ideal

✅  Klantcijfer 9.5

✅  Vandaag bestellen = morgen versturen

Tip 1: pols armband brede pols | 23 cm

Deze armband met bedels in de vorm van een kinderhoofdje gaat tot een maximale lengte van 23 cm. Voor elk kindje kies je een andere bedel en daar kun je de voor- en achterkant laten graveren. Deze armband wordt veel besteld voor oma’s of moeders. Als er babietje geboren wordt, bestel je via what’s app een bedel bij.

namen armband voor een brede pols

klik op de foto

Tip 2:  | 23 cm + 3 cm verlenging

Deze armband is echt een topper. Super mooi door de combinatie van een gegraveerde bedel en een geboortesteen. Op deze manier stel je zelf je armband samen. Als er een nieuw kindje geboren wordt, kun je gemakkelijk een nieuwe bedel bestellen bij ons. De maximale afmeting van deze armband is dus 26 cm.

namen armband voor een brede pols

klik op de foto

 

Tip 3: pols armband breed | 20.5 cm

Deze armband heeft een maximale breedte van 16.5 cm en er zit een verlengkettinkje aan van 4 cm. Zo kom je op een totale breedte van 20.5 cm. Je kunt aan de voor- en achterkant tekst plaatsen. Deze armband is ook leverbaar in 3 kleuren.

 

namen armband voor een brede pols

klik op de foto

 

Tip 4: pols armband breed | 20 cm

Deze armband is onze all time favorite. Dit is ons bestverkochte model al jaren. Deze armband gaat tot maximaal 20 cm. Dat is niet zo breed als bovenstaande armbanden maar we willen je deze toch laten zien.

armband voor elke pols

klik op de foto

 

Tip 5: een pols armband voor iedereen

Dit is een beetje een rare tip want zoals je ziet is dit een kettinkje. Denk je nu na het bekijken van bovenstaande voorbeelden, dat je toch liever een kettinkje wilt bestellen want dat past natuurlijk altijd. KusTerug heeft heel veel verschillende kettinkjes met namen in het assortiment. Veel kettinkjes gaan bijvoorbeeld tot 80 cm lengte. Je vindt alle kettinkjes met naam op onze website.

 

Wil je nu nog meer van ons weten? Wij hebben een super leuk blog met daarin:

  • recepten
  • tips voor (gratis) uitjes
  • basisschool- en tienertips
  • mooie plekjes en hotels