sieraden bruiloft

sieraden bruiloft

Sieraden bruiloft

Wat worden we blij als we op social media zien dat er wekelijks zoveel bruiloften gevierd worden. Eindelijk na lange tijd van uitstel, maar zeker geen afstel, kan en mag de liefde weer gevierd worden. Als je eenmaal gevraagd bent en JA gezegd hebt, zul je waarschijnlijk een to-do-list gaan maken. Als eerste staat daar natuurlijk een prachtige bruidsjurk op jouw lijstje. Toevallig woon ik achter het hele mooie Koonings Bruidsmode dat bekend is van Say Yes To The Dress. Maar op jouw lijstje zullen vast en zeker ook sieraden bruiloft staan. Want wat is nu trendy en hip? Je leest er hier alles over.

 

Wat zijn trendy sieraden bruiloft voor de bruid?

Als je jouw droomjurk gevonden hebt, kun je na gaan denken wat je nog meer nodig hebt om jouw outfit helemaal compleet te maken. Het belangrijkste is dat wat je draagt he-le-maal bij jou past. Alleen dan kun je prachtig stralen. Er zijn een paar trends in bruiloft sieraden. Hieronder de 5 bestsellers die we dagelijks verkopen voor een outfit voor een bruid.

 

Wat zijn trendy sieraden voor het bruidsmeisje?

Onze top 3 van bestsellers van sieraden voor een bruidsmeisje:

 

Sieraden voor de bruidegom

Bij de bruidegom is 1 stoere armband heel mooi om te zien. Kies deze in de kleur die bij zijn pak past. Bij een donkerblauw pak past een armband in bruin leer heel erg mooi. Of een armband compleet in zilverkleur. Heeft de bruidegom een grijs, bruin of licht pak dan zal een zwarte armband met gravering erg mooi zijn. Tip: pas de armband van de bruidegom ruim voor tijd even. Mocht deze net niet lekker zitten dan heb je nog tijd voor een ander exemplaar.

Dit is de top 3 van sieraden voor een bruidegom:

  1. zwarte leren armband heren met gravering
  2. leren armband heren zwart met gravering aan 2 kanten
  3. stoere leren armband heren met gravering bij de sluiting

 

Maar echt het allerbelangrijkse is dat je iets kiest waarmee jij je comfortabel voelt. Bestel alles op tijd zodat je kunt zien of het mooi bij elkaar staat. Heb je vragen of wil je graag meer informatie? info@kusterug.nl of chat met ons. De chatbutton vind je rechtsonder op de website.