Kus Terug sieraden en accessoires

Op zoek naar prachtige sieraden en unieke accessoires? Stop met zoeken! Kus Terug biedt een uniek assortiment sieraden en accessoires voor jong en oud. Je shopt online de meest prachtige eyecatchers die je een gevoel van welbehagen geven. Een sieraad voor het leven, een accessoire om je huis of kinderkamer mee op te fleuren, comfy en hippe kinderkleding en altijd een uniek cadeautje om met plezier weg te geven! Kus Terug sieraden en accessoires heet iedereen van harte welkom!

Unieke gepersonaliseerde naamarmbanden met bedels

Kus Terug biedt een uitgebreid assortiment unieke gepersonaliseerde naamarmbanden met bedels. Een armband voor moeder, dochter, oma of lieve vriendin. De armbanden zijn geheel naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld een naam, een bijzondere datum of lieve woorden. Zowel de voor- als achterkant van de bedel kan gegraveerd worden naar wens. Zo maak je van elk exemplaar een uniek sieraad. Een persoonlijke boodschap op een prachtig sieraad, daar wordt toch iedereen blij van!?

sieraden van Kus Terug

Kus Terug maakt jouw wensen waar

Je kan eindeloos variëren en een armband kiezen voor baby’s, kinderen of natuurlijk lekker voor jezelf. Kies de armband die je wenst, het aantal bedels, wat je op de bedel gegraveerd wil hebben en of de bedel aan één of twee kanten gegraveerd moet worden. Er kunnen zelfs (extra) pareltjes aan de armband toegevoegd worden. Geen uitdaging is te gek! Kus Terug maakt jouw wensen waar!

Hoe komen de naamarmbanden tot stand?

Armbandje Kus Terug met graveerbedel
De bedels van de armbanden worden met de hand gegraveerd in ons eigen atelier met een graveerpen. Op ambachtelijke wijze worden de bedels gegraveerd door middel van hoge luchtdruk. Helemaal handgeschreven met een cursief letterschrift waardoor elk sierraad ook daadwerkelijk uniek wordt. Geen letter is hetzelfde en er komen geen graveermachines aan te pas. Liefde voor het vak, dat zie je dat voel je!

Feest om uit te pakken

De bijzonder mooie sieraden worden met veel liefde en zorg ingepakt. Elk item is een feest om uit te pakken. Luxe zijden verpakkingen sieren de prachtige armbanden. Het moet immers wel een bijzonder moment zijn iemand een mooi sieraad te geven. Een cadeautje om te geven, nog leuker om te krijgen!

Snel verzonden