sieraden trends 2022

sieraden trends 2022

sieraden trend 2022

Zeg je sieraden trend 2022 dan zeg je vooral: veel, heel veel maar ook groot, groter, grootst. Sieraden zijn een musthave in 2022. In coronatijd merkten we dat mensen weinig om sieraden gaven. Er waren natuurlijk ook geen feestjes, festivals of andere hoogtepunten waarbij je jezelf helemaal kon stylen met sieraden. Lees hieronder wat de sieraden trends 2022 zijn.

 

Sieraden trend 1: coin met initialen

Je hebt ze vast al gespot bij BN’ers op TV. Een lange ketting (zo’n 70/80 cm) met daaraan een munt waarin initialen staan. Heel mooi vinden wij als je 4 initialen hebt, deze worden dan in een kruissetting gegraveerd. Onze gepersonaliseerde ketting met initialen, genaamd Olivia is precies wat we met deze trend bedoelen. Ketting Olivia is in 3 kleuren leverbaar. Heel mooi als je deze dan combineert met een korter kettinkje zoals deze ketting met letter en geboortesteen.

 

Sieraden trend 2: geboortesteen sieraden

Deze trend liet zich voor het eerst zien in 2021 en is dit jaar alleen maar groter geworden. Deze ketting met naam en geboortesteen bestaat uit een grote collectie kettinkjes waar je op de bedel jouw naam, initialen of een tekst kunt laten graveren. De ketting wordt voorzien van een geboortesteen die speciaal is voor jou. Speciale data zijn:

  • geboorte kinderen
  • verjaardag
  • trouwdag
  • sterfdag

Sieraden trend 3: slavenarmband met naam

Deze tijdloze slavenarmband met naam is al jarenlang een hit. Dat was het eigenlijk al jaren geleden toen mijn moeder zo oud was als ik nu ben. Ook mijn oma had zo’n mooie slavenarmband om haar pols. Ik weet nog dat ik daar altijd rondjes mee draaide als ik bij mijn oma was. Ik mocht haar slavenarmband dan even om, samen met haar zwarte blazerjasje dat ik later van haar erfde.

 

Sieraden trend 4: lange oorbellen

Oorbellen moeten dit seizoen lang zijn. Geen kleine exemplaren in je oren maar een beach lookje gaat echt samen met lange oorbellen. Mooie exemplaren spot ik op Vinted. Daar kocht ik laatst een paar tijdloze lange oorbellen die ik ook nog kan dragen als ik later oud en lelijk ben;-)

 

Sieraden trend 5: hetzelfde als je zus

Ook een trend die dit jaar sterk in opkomst is gekomen. Een zussen armband of een zussen ketting. Nooit eerder graveerden we zoveel zussen sieraden als dit jaar. Een zussen sieraad is ook een ideaal cadeau om te geven en te krijgen.

 

Heel veel plezier met het lezen van al deze sieraden trends 2022.

 

 

Liefs van KusTerug