sieraden voor zus

sieraden voor zus

Sieraden voor zus

Je zusje, je zielsverwant, je allerliefste dinnetje. Ik zou trouwens willen dat ik een zus had. Toen mijn jongste broer geboren werd, heel veel jaren geleden, wilde ik niets liever dan een zusje. Dat leek me zo gezellig. Nog steeds hoor. Als ik op Instagram een post voorbij zie komen over 2 zussen die samen iets ondernemen, dan denk ik altijd: “had ik maar een zus”. Mijn 2 broers en mijn schoonzussen zijn me lief maar een eigen zus is toch anders. Denk ik hoor. Ik weet het natuurlijk niet 100%. Ben jij nu op zoek naar sieraden voor zus? Dan geven wij jou in dit blog heel veel opties.

 

Zus sieraden

Het allerleukste bij zus sieraden zijn een zussen armband of een zussen ketting. Bij KusTerug kun je hiervoor kiezen uit heel veel verschillende sieraden. Dat kunnen complete sets zijn die wij al samengesteld hebben. Maar je kunt deze ook zelf samenstellen door er gewoon 2 van te bestellen. Want dat is het allerleukste bij zus sieraden, dat je allebei hetzelfde exemplaar draagt. We hebben een top 5 gemaakt van bestsellers van onze sieraden voor zus:

 

  1. armband zus
  2. kleine zus armband
  3. grote zus armband
  4. ketting grote zus
  5. broer en zus ketting

 

Grote zus sieraad

Een grote zus sieraad kun je geven als je zwanger bent van een klein broertje of zusje. Dus als het kindje dat ouder is, grote zus wordt. Toen ik zwanger was van mijn zoon, gaven we mijn dochter ook een grote zus sieraad. Het was een armbandje met tekst erop: “grote zus”. Ik zie haar gezichtje nog voor me toen ze het uit ging pakken. Echt zo schattig. Dat vergeten we nooit meer.

Je zou de grote zus nu het sieraad kunnen geven maar je kunt dat ook doen bij de geboorte. Dan krijgt grote zus een armband met haar naam en/of grote zus erop. Het babietje krijgt eenzelfde armbandje met haar naam en/of kleine zus op de bedel.