sieradentrends voor de herfst van 2021

Sieradentrends in de herfst van 2021

Sieradentrends in de herfst van 2021

De scholen zijn weer begonnen in het Noorden van Nederland op het moment dat wij dit bericht schrijven. Nog heel even en ook bij ons in het Zuiden gaan onze tieners weer naar school. Extra spannend dit jaar. De oudste gaat eindexamen Havo doen en de jongste start met zijn 1e jaar op Havo. De beurzen zijn weer begonnen en wij gaan hieronder laten zien wat de sieradentrends in de herfst van 2021 zijn.

sieradentrends voor de herfst van 2021

1. Sieradentrend voor de herfst:

Wat we veel zien deze herfst zijn tijdloze trends. En met tijdloze trends bedoelen we armbanden die al jarenlang heel erg mooi en hip zijn. Dat zijn ze nu in 2021 maar ze zijn ook zeker nog een bestseller in 2031. Zo’n armband is onze slavenarmband met naam. Leverbaar in 3 kleuren.

 

2. Trends op het gebied van sieraden

Als je kijkt naar de herfstcollecties van mooie kledingmerken dan zie je daar overal de pofmouw in verschijnen. De site van Little Soho volg ik op de voet. Super mooi bij zo’n grote mouw is 1 sieraad te kiezen dat erg opvalt. Je kunt dat sieraad bij je horloge dragen maar ook aan je andere hand. Dan vallen de pofmouwen en jouw sieraad samen op.

 

3. Welke sieraden zijn hip?

Een trend die je deze herfst zeker niet mag missen, zijn de kettinkjes in lagen. Dus een kettinkje in je hals en minimaal eentje daaronder. Zelf draag ik er altijd 2. Telkens maak ik een nieuwe combi met de kettinkjes die ik heb maar deze ketting met een letter in een rondje is echt favoriet. Ook deze is echt tijdloos door de mooie vormgeving.

 

4. Modetrends herfst 2021

Deze herfst en winter zul je veel kleding tegenkomen in allerlei tinten zoals cappuccino. Van wit en beige tot lichtbruin en donkerbruin. Zeg maar alle kleuren die je ziet als je in jouw favoriete koffietje roert. Daarbij passen sieraden in goud heel erg mooi. Dat blend met de kleuren van je jas of wollen trui. Helemaal passend in deze stijl zijn onze mamakettingen. Zo veel berichten ontvingen wij wekelijks of deze in goud leverbaar waren en nu is het eindelijk zover. Wat een feest.

 

KusTerug wenst jou een prachtige herfst toe.

 

Meer lezen over bijzondere momenten met mooie sieraden.