persoonlijk cadeau voor oma kusterug

Een uniek sieraad: de slavenarmband met gravering

Nieuw bij Kus Terug: de gegraveerde slavenarmband

We hebben een nieuw product toegevoegd aan ons assortiment: de gegraveerde slavenarmband. Ben je op zoek naar een bijzonder sieraad voor jezelf of wil je een mooi cadeau kopen voor je moeder, je zus, je beste vriendin of iemand anders die je dierbaar is? Dan is de gegraveerde slavenarmband van Kus Terug zeker iets voor jou.

 

Wat is een slavenarmband?

Een slavenarmband is een stevige armband. Je kunt deze armband niet buigen, zoals je bijvoorbeeld wel kunt doen bij een armband met schakels. De armband valt soepel om je pols. Verder is de slavenarmband uit één stuk gemaakt. Hierdoor heeft de armband een minimalistische uitstraling.

Omdat de slavenarmband een minimalistische uitstraling heeft, kun je deze prachtige armband met vrijwel iedere outfit combineren. De armband staat prachtig bij een jurkje, maar ook bij een spijkerbroek met stoere top. In feite kun je jouw slavenarmband van Kus Terug iedere dag dragen.

 

Zilver, goud of rosé

In ons assortiment vind je zilveren slavenarmbanden, maar ook slavenarmbanden in de kleuren goud en rosé. Wij raden je aan jouw slavenarmband te combineren met eventuele andere sieraden die je op dit moment draagt. Heb je zilveren sieraden, dan koop je een zilverkleurige slavenarmband. Draag je altijd gouden sieraden, dan staat een gouden slavenarmband het mooist. Ben je liefhebber van rosé sieraden, dan koop je een mooie rosé slavenarmband bij Kus Terug.

Een groot voordeel van de slavenarmband, is het feit dat je deze armband erg mooi kunt combineren met andere armbanden. Denk hierbij aan kralenarmbanden, maar ook aan subtiele armbandjes met een klein hangertje. Als de armbanden dezelfde kleur hebben, staan deze gegarandeerd prachtig bij elkaar.

 

Jouw slavenarmband laten graveren

Wat onze slavenarmbanden extra bijzonder maakt, is het feit dat je deze kunt laten graveren. Je kunt hier bijvoorbeeld je naam in zetten, maar ook een korte boodschap. Geef je een slavenarmband aan je moeder, zus of beste vriendin? Dan kun je hier bijvoorbeeld een lieve tekst in zetten. Ook kun je een set van twee armbanden kopen bij Kus Terug. In de ene armband laat je jouw naam graveren, in de andere armband de naam van je moeder, je zus of je beste vriendin. Door een set van twee armbanden te kopen, laat je jouw bijzondere band met je dierbare duidelijk aan de buitenwereld zien.

Het is ook mogelijk een slavenarmband zonder tekst te bestellen bij Kus Terug. Vind je de zilveren, de gouden of de rosé slavenarmband ook erg mooi zonder tekst? Dan bestel je deze zonder gravering. Alles is mogelijk bij Kus Terug.

We hebben natuurlijk ook een aantal standaard slaven armbanden met teksten als “Ik vind jou lief” en “To the moon & back”

Of een hele mooie armband voor jouw allerliefste zusje. Dit kenmerkt jullie bijzondere band.

 

De gegraveerde slavenarmband: een bijzonder cadeau

Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je moeder, je zus of je beste vriendin? Dan is de gegraveerde slavenarmband van Kus Terug zeker een aanrader. Door deze prachtige armband te laten graveren met een tekst naar keuze, maak je dit cadeautje nog mooier en unieker. Natuurlijk kun je ook een mooie armband voor jezelf bestellen. Vind je dat je zelf een mooie cadeautje hebt verdiend, dan bestel je de gegraveerde armband gewoon voor jezelf.

 

Meer weten? Neem contact op

Wil je meer weten over dit nieuwe product in ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een whats app naar +31 6 5231 3964. En heb je hulp nodig met het bestellen van jouw unieke slavenarmband? Dan kun je ook contact opnemen met Kus Terug. Wij kunnen je altijd helpen het bestelproces van onze online shop op de juiste manier te doorlopen. Na het bestellen van jouw gegraveerde slavenarmband, ontvang je deze ongeveer 7 dagen later thuis. Bestel je een armband zonder gravering, dan is de levertijd iets korter.

Wil je een bericht sturen naar onze klantenservice? Klik hier om onze klantenservice te bereiken.