Originele kraamcadeautjes online bestellen

Originele kraamcadeautjes online bestellen

Originele kraamcadeautjes online bestellen

Je herkent het vast wel. Je collega, vriendin, buurvrouw, oud schoolvriendinnetje is zwanger en gaat over een paar weken bevallen. Je zou heel graag originele kraamcadeautjes online bestellen maar waar vind je de allerleukste en allermooiste. Het liefst iets wat ze nog nooit gezien heeft maar waar zij zelf en haar kleine babietje nog heel lang een mooie herinnering aan hebben? Geen stress… wij hebben nu de allerleukste kraamcadeautjes online gezet en het mooie is: je kunt ze allemaal online bestellen.

 

Review van de meeste originele kraamcadeautjes die je online kunt kopen

Onlangs heb ik via dit blog de meest originele kraamcadeautjes besteld die je online kunt kopen. Zo fijn. Ik heb de mand hieronder besteld en deze gevuld met kleine cadeautjes uit dit blog maar ook met dingen die ik zelf gemaakt heb.

De moeder van Juul was er super blij mee. Ze barstte meteen in (kraam)tranen uit toen ze de mand kreeg.

Dank je wel voor alle fijne tips. Groetjes van Marise (xx)

kraamcadeau online kopen

Deze mand met een naam erop is echt één van onze kraamcadeautoppers. De mand staat erg mooi in de babykamer maar kan later ook gebruikt worden in de woonkamer of speelkamer om speelgoed in op te bergen. En het allerleukste van deze mand is dat je de binnenkant kunt laten verhogen zodat er ook heel veel kraamcadeautjes in passen. Zo kun je de mand ook gebruiken als 10-dagen kraammand om elke dag een cadeautje uit te pakken.

Originele kraamcadeautjes online bestellen

Deze mand met naam erop shop je hier

 

Originele kraamcadeaus met naam Originele kraamcadeaus met naam

Dit boekje vond ik zelf een heel fijn kraamcadeau toen mijn kindjes werden geboren. Ik kreeg het van mijn schoonzus. De eerste keer voor een meisje en de tweede keer voor een jongen.

Geboorteboek online shoppen

 

 

 

Originele kraamcadeaus met naam

 

Originele kraamcadeaus met naam

Een super origineel kraamcadeau met naam is een nieuw naambord. Dat is meestal iets waar de ouders zelf niet meteen aan denken maar wel heel erg leuk als de naam van het pasgeboren kindje al meteen aan de voordeur te zien is. Onze naambordencollectie is de allergrootste van de Benelux met de allernieuwste modellen in het assortiment.

Een origineel naambord shop je hier

 

 

 

Kraamcadeau dat nuttig is

Onder het mom van een nuttig kraamcadeau vind ik dit wel een hele goeie. Een tandendoosje wat je online bestelt en dat morgen al binnen is. Er is een jongens- en een meisjesuitvoering. Helaas nog geen genderneutrale. Wellicht gaan ze dat nog een keer maken.

Kraamcadeau dat nuttig is

 

Tandendoosje online bestellen

 

 

Origineel kraamcadeau met naam

Vaak wordt een cadeautje voor het nieuwe kindje gekocht maar hoe leuk is het als een moeder die de zware bevalling gedaan heeft, ook een mooi cadeautje krijgt. Vaak wordt dit cadeautje door een partner gegeven maar zeker net zo vaak vergeet de partner dat. Iets met in de wolken zijn;-)

 

https://www.kusterug.nl/product/slaven-armband-met-eigen-tekst/

 

Onze tijdloze armband met de naam erop is een prachtig cadeautje. Verkleurt niet door het materiaal dat we hiervoor gebruiken. En komt er nog een kindje bij dan is een 2e armband in dezelfde of juist in een andere kleur heel erg mooi. Zo kan er elke keer een armband bijbesteld worden. Deze armband is onze all time bestseller en zal niet uit

tijdloze armband met naam kindje erop