KusTerug bestaat sinds 1 november 2015, opgezet door twee ondernemende vrouwen die de charme van een uniek en persoonlijk cadeau op waarde wisten te schatten. In eerste instantie startte KusTerug met sieraden voor vrouwen waarin een naam gegraveerd kon worden. In de loop van de tijd is de webshop hard gegroeid en is het assortiment flink uitgebreid met een breed scala aan gepersonaliseerde cadeauartikelen voor papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, juffen, baby’s, kraamcadeau’s, naamborden, moeder- en vaderdag cadeau’s, verhuizing of als mooie herinnering, voor iedere gelegenheid heeft KusTerug een prachtig uniek cadeau.
Er mag met gepaste trots gezegd worden dat KusTerug is uitgegroeid tot een van Nederlands meest favoriete online cadeaushops als het gaat over gepersonaliseerde items!

KusTerug kiest ervoor om met alleen hoogwaardige Nederlandse leveranciers te werken waardoor de kwaliteit en het vakmanschap gewaarborgd worden. Ieder artikel in de webwinkel wordt met zorg gemaakt en verstuurd zodat iedere klant er zeker van kan zijn een prachtig uniek item te ontvangen.

Een gepersonaliseerd cadeau van KusTerug  zorgt voor een bijzonder en speciaal gevoel bij de ontvanger.

Iedere week voegen wij nieuwe producten toe aan ons assortiment! Volg ons op instagram en facebook voor de laatste acties en nieuwe producten!

Onze klantenservice staat dagelijks voor u klaar om te woord te staan.